Over


Fijn dat je op de pagina “Over ons” komt kijken.

Wij zijn Marco en Alissa de oprichters van PaperLovers.nl. Marco houdt zich vooral bezig met de ‘achterkant’ van de webshop terwijl Alissa zich meer bezighoudt met de inkoop van producten en het volgen van de laatste trends. Samen zijn we een topteam (vinden we zelf ;))!

Marco en Alissa

Paperlovers.nl – webshop voor de échte papierliefhebber met kwalitatief hoogwaardige producten.

We zijn in 2017 begonnen met Paperlovers.nl. Paperlovers.nl was een droom, die we tot leven hebben gebracht. Na jaren gewerkt te hebben voor diverse webshops, hebben we besloten voor onszelf aan de slag te gaan met producten die ons persoonlijk ook echt aanspreken. Wij houden van papierwaren, tassen, mooie designs en duurzame producten. Producten die met liefde gemaakt zijn door ontwerpers die tijd gestoken hebben in hun ontwerp. Daarnaast weten we ook dat we niet compleet zijn zonder ‘basisproducten’ zoals notitieboeken, washitape, potloden en pennen.

Het belangrijkste dat je van ons moet weten is dat wij  service, kwaliteit en communicatie erg belangrijk vinden. Zijn ons klanten tevreden, dan zijn wij dat ook!

Iedere klant is voor ons gelijk, of je nu een bestelling doet of een gratis printable download van onze website. We leren graag onze bezoekers kennen zodat we het assortiment op jullie wensen aan kunnen passen.

IBAN: NL47 KNAB 0256 6058 66
KVK: 69715351
BTW: NL001730987B69